Nieuws

Meiden U 18 opnieuw kampioen

Meiden Vu 18 kampioen

De meiden van BV Squirels hebben op zaterdag 13 april hun kampioenschap gevierd na opnieuw een monsterzege. Dit keer was het team van Almere Pioneers degene die kennis maakte met de kracht van BV Squirrels dat als team speelde zoals basketbal gespeeld moet worden. Sterk en agressief in de verdediging zonder veel fouten te maken en soepel en bekeken spel in de aanval waarbij er zelfs nog meer in had gezeten dan de 96 punten die nu gemaakt zijn.

Vergeet niet om deze datum in je agenda te (laten) plaatsen 22 en 23 juni 2019.

Dan is hij er weer.

De onvervalste en langst durende basketbal dag, de 24 uurs clinic!.  We starten dit jaar om 10.30 al (dat is een half uur eerder dan de jaren ervoor).

Er is weer een vol programma de aankomende 24 uur waarbij het basketbal een belangrijke plek in neemt binnen de activiteiten welke weer bedacht zijn zoals een clinic van een van de weinige Nederlandse spelers die in de NBA heeft gebasketbald, namelijk Henk Pieterse.

zie ginds komt..........

Na een korte stop in Spanje deze vakantie en een bezoekje aan de goedheiligman moest ik het volgende bericht delen met alle spelertjes van U 8, U10 en U12:

"Ik ben tegen november 2018 weer in Nederland en zal mijn pieten jullie weer laten bezoeken tijdens de training op woensdag. Zelf kan ik, vanwege de drukke werkzaamheden ,niet overal zijn, dus om die reden zend ik een paar van mijn beste pieten. Ik wens jullie veel plezier en een fijne pietentraining toe.

De Sint

Afscheid jeugdcommissie

De jeugdcommisie gestart ruim vijf jaar geleden en voortgekmen uit een eerder gestart initatief.

Ik heb destijds een aantal (vrouwen) ouders benadert om samen met mij de jeugdcommissie nieuw leven in te blazen.

Ze waren skeptisch gezien het voorafgaande aan deze vraag. Ondanks hun twijfels kon ik Karen, Karin en Alinka overhalen  om samen met mij op dat avontuur te gaan. Er werden activiteiten en toernooitjes georganiseerd en als klapper elk jaar aan het einde van het seizoen de 24 uursclinic ( dit jaar de vijfde editie) voor de leden tot en met U14.

Save the date

Ja hoor......

Het is weer zo ver

Voor de vijfde keer in succesie het 24 uurskamp!

 

Op 16 juni zal het 24 uurs kamp wer plaats gaan vinden

We  beginnen zaterdag om 11.00 uur en gaan pas zondag 11.00 uur weer naar huis

Tenminste.........als je ook blijft slapen en dat hoort natuurlijk bij een kamp

als je niet blijft slapen dan ga je rond 20.00 uur huiswaarts en kun je de andere dag rond 08.00 uur weer aanschuiven voor het ontbijt

 

Dus geef je snel op als je dat nog niet gedaan hebt

 

MU18-1 kampioen 2017-2018!

Jongens Onder 18 jaar (MU18-1) is kampioen! Door een nederlaag van Juventus bij Cobra Nova eindigden Squirrels, Juventus en Cobra Nova alledrie met 7 gewonnen wedstrijden uit 10 gespeeld. De Squirrels hebben echter zowel op onderling resultaat als op doelsaldo uiteindelijk de beker in handen! Hulde aan het team in een leuke en spannende competitie.

Squirrels U16-1 Kampioen!

Afgelopen zaterdag 21 april zijn de jongens van U16-1 na een (gelukkig voor het publiek) niet al te spannende wedstrijd welverdiend kampioen geworden. 

Met 106-40 lieten de Squirrels Juventus M16-2 achter zich. De jongens waren vanaf het begin enorm gefocust en speelden prachtig als team samen. Teamwerk waar ze in het afgelopen seizoen naartoe zijn gegroeid onder de bezielende leiding van trainer-coaches Jorg en Stanley. Vanaf de eerste periode, die ze afsloten met 30-6, was de toon gezet. Op naar de 100! 

Haloween toernooi

De Winnaars

Vandaag 25 oktober hebben we opnieuw een Haloween toernooi gehouden vanuit de oudercommissie. Zo'n dertig kinderen vanaf U 8 tot en met U 14  kwamen al dan niet "eng verkleed" deel nemen aan dit toernooi in de Sterrenhal. Naast het toernooi waren er nog spelletjes waar je met je team samen aan het werk moest. Natuurlijk was er iets te drinken en te snoepen. Al met al een geslaagde avond. Dat gaat natuurlijk niet zonder vrijwilligers en ook nu hebben we twee leden bereid gevonden de wedstrijden te leiden en was er een DJ voor de muzikale omlijsting.

Week van de Scheids

Ik kreeg als scheidsrechter een boeket bloemen aangeboden namens de basketbalvereniging BS Leiden nadat wij de wedstrijd afgelopen zondag gefloten had in het kader van de bekercompetitie. Ik vond dat we een leuk gebaar van hen. Zie bijgezonden foto en denk eraan... No ref...no game!