u16-2 Pakt 3e winst op rij!

Na vorige week zeer moeizaam met 1 punt te hebben gewonnen. Moest er vandaag toch beter en vooral slimmer gespeeld worden.

Met maar 6 spelers gingen we naar Barendrecht, waar de wedstrijd een kwartier later begon dan gepland omdat het thuis team veel te laat was.

Squirrels begon slap aan de wedstrijd, er zat weinig pit in waardoor ze in de eerste 4 minuten maar één keer tot scoren komen. Maar na een Timo-out begint het eindelijk te lopen, Squirrels pakt achter elkaar steals waardoor er een ruime voorsprong ontstaat. Met name Bob en Dax profiteren hiervan en scoren 8 en 10 punten dit kwart. Stand na het eerste kwart: 7-20. In het tweede kwart gaat Squirrels goed door, ze blijven steals pakken en er zit een hoog tempo in de wedstrijd. Bob en Dax gaan nog steeds lekker door en ook Fenna en Jermaine gaan zich bemoeien met het scoren. Russtand: 11-43.

In de 2e helft ging het verdedigend minder doordat we in de ‘1 tegen 1’ simpel voorbij worden gelopen, hierdoor maakt de tegenstander  simpele scores. Gelukkig blijven we in het 3e kwart ook nog steeds zelf scoren waardoor de voorsprong hetzelfde blijft. In dit kwart scoren ook Kiet en Wessel, hierdoor heeft iedereen van Squirrels mogen scoren. Stand na het 3e kwart: 24-56. In het 4e kwart blijft Squirrels nog steeds goed basketballen waardoor de eindstand van 37-78 op het sheet komt.

Al met al een goede wedstrijd waar het tempo lekker hoog lag en de opdrachten van de coach goed werden uitgevoerd.

Scores: Dax 24, Fenna 20, Bob 17, Jermaine 13, Kiet en Wessel 2

Coach: Joris Sanders

Jongens U16-2
Binnenland u16-3
Uit
37
78
zaterdag, 4 oktober, 2014 - 13:00