8 punten verlies helaas

In het eerste kwart lieten de jongens het al liggen. Veel ballen werden weggeooid naar niemand en de passes waren niet scherp en strak. Daarnaast miste we de nodige lay ups en dat met elkaar is voldoende voor een slecht eerste kwart. verdedeigend deden we het niet eens zo slecht. helaas kon dat het falen in de aanval niet compenseren waardfoor we diect tegen een (bescheiden) achterstand aankeken. Extra leuk om te melden is dat een van de scheidsen voor Divine begon af te tellen aan het einde van het kwart :-)

In het tweede kwart gingen we verdedigend iets beter spelen maar aanvallend was het nog steeds niet goed. Als we de bal eenmaal op de helft van de tegenstander hadden dan werd er niet naar de basket gegaan. Er werd geen één tegen één gespeeld en dat zorgde ervoor dat we niet kregen wat we eigenlijk verdiende. We hadden wel goede scheidsrechters iets wat je bij Divine eigenlijk nooit weet. Ondanks alle inzet verloren we ook dit kwart met vijf punten.

Het derde kwart speelde we weer sterk zoals we dat eigenlijk al het hele seizoen doen. De stand was echter gelijk waardoor de achterstand bleef. We konden ons op gaan maken voor het vierde kwart met in ons achterhoofd toch nog de score op te halen

Het vierde kwart liepen we langszaam in. Met nog iets meer dan twee minuten op de klok werd de basis vijf ingezet en full court man to man gespeeld. Dat leidde in eerste instantie tot balwinst maar door onoplettendheid, slechte passes en het nemen van schoten die je niet moet nemen, leidde tot balverlies waar de tegenstander gretig gebruik van maakte en uiteindelijk de wedtrijd definitief naar zich toe trokken.

Jongens U14-1
Divine
Uit
56
48
zaterdag, 28 februari, 2015 - 11:15

Reacties

volop trainen en met veel energie dus maandag kunnen jullie weer aan de bak