Goed gespeeld

~~Bij vlagen speelde we weer "ouderwets" goed. Samenspel en met elkaar aan de slag gaan is belangrijk om een goed resultaat neer te zetten
Het eerste kwart leken we nog wel een beetje te slapen. We waren te afwachtend van wat de tegenstander zou gaan doen. We moeten ons daar echt niet door laten leiden en ons eigen spel spelen.  Wat met name in het tweede kwart beter tot zijn recht komt. Punt van aandacht is wel om in de wedstrijd te kijken naar elkaar en waar een ieder staat. Op die manier wordt de speler die het best/meest vrij staat een aanspeelpunt  te kunnen scoren en dat vergeten we nog wel eens. Ik heb ook gezien dat de training 1 tegen 1 nu rendement opgeleverd heeft. Je zag al snel dat de verdediging van de tegenstander teveel fouten maakte waardoor zij in de foutenlast kwamen. Zelf moeten we er ook op letten dat we voor de tegenstander verdedigen en niet ernaast.
Luisteren blijft nog steeds moeilijk lijkt het wel want ook op de aanwijzing de laatste 30 seconden uit te spelen werd er toch naar de basket gegaan met als gevolg balverlies en twee punten erbij voor de tegenstander omdat die scoorden in de resterende tijd.
Het derde kwart gingen we weer als vanouds er tegenaan. Hier namen we ook voldoende afstand van onze tegenstander en kwamen we niet meer in gevaar. Ik bemerk dat de ene speler meer speeltijd heeft gehad dan de ander en dat heeft alles te maken of je wel/niet op de training aanwezig bent. Ook hetgeen we afgelopen week op de training hebben gedaan zag je in de wedstrijd terug. Goed spel van een ieder al heeft die coach natuurlijk altijd wel iets op/aan te merken. Dat zal ook niet veranderen want de volmaakte wedstrijd moet nog gespeeld worden.
Het vierde kwart was ook voor ons al was het verschil klein. We gaven teveel weg onder de borden en waren te slordig in de afronding van de vrije kansen. Daarnaast gaven we hen wel hele makkelijke scores terwijl dat niet nodig was. De twee een twee zonepress verdient nog wel de nodige aandacht bemerk ik en dat zal in de training dan ook terugkomen evenals een half court man tot man waarbij je je eigen speler moet houden. Al met al genoeg te leren dus nog na deze wedstrijd waarin we niet slecht hebben gespeeld.
Bij vlagen speelde we weer "ouderwets" goed. Samenspel en met elkaar aan de slag gaan is belangrijk om een goed resultaat neer te zetten

Het eerste kwart leken we nog wel een beetje te slapen. We waren te afwachtens van wat de tegenstander zou gaan doen. We moeten ons daar echt niet door laten leiden en ons eigen spel spelen.  Wat met name in het tweede kwart beter tot zijn recht komt. Punt van aandacht is wel om in de wedstrijd te kijken naar elkaar en waar een ieder staat. Op die manier wordt de speler die het best/meest vrij staat een aanspeelpunt  te kunnen scoren en dat vergeten we nog wel eens. Ik heb ook gezien dat de training 1 tegen 1 nu rendement opgeleverd heeft. Je zag al snel dat de verdediging van de tegenstander teveel fouten maakte waardoor zij in de foutenlast kwamen. Zelf moeten we er ook op letten dat we voor de tegenstander verdedigen en niet ernaast.

Luisteren blijft nog steeds moeilijk lijkt het wel want ook op de aanwijzing de laatste 30 seconden uit te spelen werd er toch naar de basket gegaan met als gevolg balverlies en twee punten erbij voor de tegenstander omdat die scoorden in de resterende tijd.

Het derde kwart gingen we weer als vanouds er tegenaan. Hier namen we ook voldoende afstand van onze tegenstander en kwamen we niet meer in gevaar. Ik bemerk dat de ene speler meer speeltijd heeft gehad dan de ander en dat heeft alles te maken of je wel/niet op de training aanwezig bent. Ook hetgeen we afgelopen week op de training hebben gedaan zag je in de wedstrijd terug. Goed spel van een ieder al heeft die coach natuurlijk altijd wel iets op/aan te merken. Dat zal ook niet veanderen want de volmaakte wedstrijd moet nog gespeeld worden.

Het vierde kwart was ook voor ons al was het veschil klein. We gaven teveel weg onder de borden en waren te slordig in de afrondig van de vrije kansen. Daarnaast gaven we hen wel hele makkelijke scores terwijl dat niet nodig was. De twee een twee zonepress verdient nog wel de nodige aandacht bemerk ik en dat zal in de training dan ook terugkomen evenaals een half court man tot man waarbij je je eigen speler moet houden. Al met al genoeg te leren dus nog na deze wedstrijd waarin we niet slecht hebben gespeeld.

Jongens U14-1
Westlandstars
Thuis
76
49
zaterdag, 7 maart, 2015 - 14:45

Reacties

goed gedaan!