Dubbel verlies

Inderdaad een dubbel verlies.
Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te melden. We gingen zeer voortvarend van start. helaas vergaten we de ballen onder de basket erin te gooien
en dat leverde ons in het eerste kwart niet de grote voorsprong op die we eigenlijk wel hadden moeten maken dit kwart.
Het tweede kwart lieten we de wedstrijd glippen en gaven het uit handen. Schoten die we niet moesten nemen, een tegen een spelen terwijl er nog vier achter de verdedigers staan, niet goed samenspelen en wachten tot de vrije man kwam, waren hier debet aan.
Vervolgens leden we hier on tweede verlies. Ruben kreeg van een van de tegenstanders "een kontje", viel zeer ongelukkig en gilde het uit van de pijn.
Koud water, een ijs pack brachten geen uitkomst en na wat controlevragen is hij naar het Franciscus gegaan. Wat gevreesd werd klopte alleen was het iets erger dan verwacht namelijk een dubbele breuk. Hierdoor is voor hem de competitie eerder geëindigd dan we allemaal bedacht hadden. Ruben sterkte met je herstel!
Het derde kwart (meeste wedstrijden ons kwart) lieten we het verder liggen. het team was van slag zag ik en ondanks de wissels, ander speltype en de proberen om et 5 punten achterstand de schutters in stelling te brengen, lukte dat niet helemaal. Hierdoor werd de uitslag groter dan de 5 punten maar dat maakt me niet zoveel it. Liever strijdend ten onder gaan met 11 punten dan net met een puntje verliezen en geen risico nemen de wedstrijd alsnog naar je toe te trekken
 

Jongens U14-1
BV Hurricans
Uit
56
45
zondag, 22 maart, 2015 - 17:30