Vergeet niet om deze datum in je agenda te (laten) plaatsen 22 en 23 juni 2019.

Dan is hij er weer.

De onvervalste en langst durende basketbal dag, de 24 uurs clinic!.  We starten dit jaar om 10.30 al (dat is een half uur eerder dan de jaren ervoor).

Er is weer een vol programma de aankomende 24 uur waarbij het basketbal een belangrijke plek in neemt binnen de activiteiten welke weer bedacht zijn zoals een clinic van een van de weinige Nederlandse spelers die in de NBA heeft gebasketbald, namelijk Henk Pieterse.

Special georganiseerd voor alle jeugdleden van BV Squirrels van U8 tot en met U 14.  Een hele dag activiteiten waarbij uiteraard veel basketbal en daarna een avondvullend programma. De andere dag na het slapen en ontbijt de boel opruimen en weer basketballen tot je ouders je weer komen halen om 10.30. 

Hierna kun je moe maar voldaan huiswaarts gaan waar je nog dagen lang nageniet over deze 24 uurs clinic. Geef je snel op want we zijn heeel benieuwd of we het record aantal aan deelnemers kunnen overtreffen. In de app van je team vindt je de informatie om je aan te melden. Niet vergeten hé, want ook aan de hoeveelheid deelnemers is een maximum.  Tot zaterdag 22 juni!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWWIeCyyc2JGWC0Ib_gruIvnREWDRf...

Fotos: