Heren 2 speelt redelijk, maar verliest wel

Zaterdag 18 januari mocht heren 2 zijn eerste seizoenswedstrijd spelen. De wedstrijd begon wat later waardoor Joeri en Martijn die eerste moesten coachen, in de 3de speelminuut al warmgelopen waren en op de bank zaten. Het eerste kwart gaat tot de 7de minuut gelijk op. Hierna weet squirrels alleen nog 2 punten te scoren vanaf de vrije worp lijn. Joeri kreeg namelijk 3 vrije worpen bij een fout op zijn full court schot. de eindstand van het eerste kwart is 18-12.

Het 2de kwart begint goed, squirrels komt terug tot 26-24. Maar weer gaan de laatste minuten van het kwart naar de tegenstanders waardoor de ruststand 33-24 is.

Halverwege het derde kwart staat heren 2 met 46-30 achter. Valentijn scoort in 2 minuten 7 punten(allen op assist van Jitse) waardoor er hoop blijft op een comeback. de tegenstanders gaat met 3 punters proberen weg te lopen. Dit lukt ze vooralsnog niet. de stand voor het begin van de vierde kwart is 49-37.

Het begin van de vierde kwart is in zijn geheel voor punch. Squirrels heeft met name moeite met de passing, waardoor punch veel makkelijke punten kan scoren.  De hoop bij squirrels is weg. Er wordt ook minder goed verdedigd, het kwart eindigt in 28-17. Voor de volgende week moet er verbetering komen in de aanval. Er moet meer gebruik worden gemaakt van de centers, en er moeten meer driepunters geschoten worden. Hierdoor krijgen de centers het uiteindelijk ook makkelijker.

topscorers: Valentijn 18 punten, Jitse 12, mike 8 en Joeri minimaal 2 blocks!!

Heren 2
Punch H5
Uit
77
54
zaterdag, 18 januari, 2014 - 14:00