nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2015-2016 verstuurd

Naar alle leden is de nieuwsbrief voor het seizoen 2015-2016 verstuurd. Iedereen die hem ontvangen heeft staat dus ingeschreven bij BV Squirrels.

Mocht je de nieuwsbrief niet ontvangen hebben, kijk dan even bij de reclame/SPAM e-mails. Mocht je hem dan nog steeds niet vinden, kun je een bericht sturen naar pr@squirrels.nl en dan krijg je hem alsnog toegestuurd.

Nieuwsbrief verstuurd

Naar alle leden is de nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 verstuurd. Iedereen die hem ontvangen heeft staat dus ingeschreven bij BV Squirrels.

Mocht je de nieuwsbrief niet ontvangen hebben, kijk dan even bij de reclame/SPAM e-mails. Mocht je hem dan nog steeds niet vinden, kun je een bericht sturen naar pr@squirrels.nl en dan krijg je hem alsnog toegestuurd.

 

Nieuwsbrief seizoen 2013-2014 verzonden

Vandaag is de nieuwsbrief voor het nieuwe seizoen verzonden naar alle leden per e-mail. Iedereen die lid is van BV Squirrels zou de nieuwsbrief ontvangen moeten hebben. Is dit niet het geval, geef dit dan door aan de secretaris (secretaris@squirrels.nl). 

Verder kan hier de inhoud van de nieuwsbrief nog nagelezen worden. Trainingsoverzicht en teamindeling staan hier niet bij vermeld. Het trainingsschema is wel te vinden op de website: trainingen