Bezoek (U12) Squirrels aan Challenge Sports Rotterdam

U12 Squirrels en het eerste van Rotterdam Challenge Sports

Zaterdag 4 april was het dan zover, de jongens van de U12 verzamelden zich in een hoek van de zaal van het Topsportcentrum in Rotterdam. Er heerste een gezonde spanning, want ze mochten meelopen met de heren van Rotterdam eredivisie basketbal.

De mannen waren er klaar voor, het licht ging uit en de spotlight ging aan. 1 voor 1 kwamen de mannen van Challenge Sports Rotterdam het veld op, samen met eerst de leden van Sparta Go en vervolgens de jongens van Squirrels. De speaker riep de namen van de spelers van Rotterdam af tegelijk met de namen van de jongens. Vanuit het publiek klonk bij het horen van de namen van de jongens een groot gejuicht, want de Squirrels waren goed vertegenwoordigd (Meer dan 120 man!) Na de opkomst mochten de jongens de yell met de heren doen, Work hard! 

Hierna begon de wedstrijd van Rotterdam tegen Weert . Rotterdam ging goed van start en pakte in de eerst periode al een flinke voorsprong. Of het door de aanmoedigingen en getrommel van het Squirrels publiek kwam weten we niet, maar de Rotterdammers gingen door. Met goed spel, goede afstandsschoten en snelle combinaties werd Weert onder luid gejuich van de fans opgerold. Eindstand 84-58.

Na de wedstrijd mochten de jongens op de foto met het hele team van Rotterdam. Tot slot werden er nog handtekeningen door de spelers van Rotterdam uitgedeeld.  Al met al een zeer geslaagde avond.

Degenen die dit mogelijk hebben gemaakt namens Squirrels (o.a. Bas) en Challenge Sports Rotterdam bedankt!

 

Roderick (Squirrels U12)

Fotos: 
Armand Salamon
U12 Squirrels samen met Rotterdam Challenge Sports
De opkomst
Work hard!