Lekker gewerkt

Hahahaha Dames 1...... Daar zouden jullie wel voor door kunnen gaan. De meiden van Vu 18 dan wel te verstaan. Het jongste U 18 team waar ik ooit mee gewerkt heb. Ook het kleinste team trouwens. We konden nu gelukkig gebruik maken van een van de (vaste) U16 meiden die ervoor gespeeld hadden waardoor we soms een beetje lucht kregen. Dan over deze wedstrijd. We begonnen goed. Beter dan toen we uit tegen hen speelde. We lieten ons niet imponeren door de omvang en lengte van deze meiden.

Dubbel verlies

Inderdaad een dubbel verlies.
Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te melden. We gingen zeer voortvarend van start. helaas vergaten we de ballen onder de basket erin te gooien
en dat leverde ons in het eerste kwart niet de grote voorsprong op die we eigenlijk wel hadden moeten maken dit kwart.
Het tweede kwart lieten we de wedstrijd glippen en gaven het uit handen. Schoten die we niet moesten nemen, een tegen een spelen terwijl er nog vier achter de verdedigers staan, niet goed samenspelen en wachten tot de vrije man kwam, waren hier debet aan.

U22 haalt uit!

Afgelopen zaterdag traden de mannen van Lars en Jorg aan tegen Westland Stars u22. Voor de kerst werd er op pijnlijke wijze verloren van deze jongens en vandaag moest er gewonnen worden om zicht te houden op het kampioenschap. Aan het publiek kon het in ieder geval niet liggen. De Oostmeerhal zat bomvol en de sfeer zat er voor de wedstrijd al lekker in.

Heren u 18 verliezen in laatste kwart

~~Als invalcoach schrijf ik maar even een stukje voor de mannen van U18. Aangezien ik ze nu al weer een paar weken train en regelmatig even bij ze ga kijken, kon ik nu aan de slag om te coachen daar de vaste coach niet kon. Het eerste kwart spelde we redelijk maar toch teveel ballen die we er niet ingooien on de basket. Insite gaan en een tegen een spelen is niet het sterkste punt van dit team en daar ben ik op gaan coachen evenals een verdediging neerzeten die er mag zijn. Goed man to man spelen tussen de man en de basket verdedigen is dan een must.

U22 wint weer!

Na de goede wedstrijd tegen BV Fairmount moest de zegereeks van het u22 team van BV Squirrels worden voortgezet. Dit keer stond Juventus u22 op het programma. Wat op papier een moeilijke uitwedstrijd tegen een fysiek sterk team was resulteerde in een simpele en ruime overwinning.